2022-01-27

Persbericht Samenwerking Kompany en ZON voor klokverkoop komkommers

          PERSBERICHT/PERSBERICHT/PERSBERICHT/PERSBERICHT/
27 januari 2022

Samenwerking Kompany en ZON voor klokverkoop komkommers

Venlo – Telersverenigingen Kompany en ZON uit Venlo zijn overeengekomen een samenwerking aan te gaan voor de verkoop van komkommers aan de ZON klok. Door deze voorgenomen krachtenbundeling zijn beide telersverenigingen gezamenlijk in staat de markt optimaal te bedienen. 

Voor Kompany is het gebruik van een veilingklok een aanvulling op haar verkoopmogelijkheden. Door deze toevoeging aan de bestaande verkoop wil Kompany de markt nog beter kunnen bedienen. “De afgelopen tijd hebben wij constructieve gesprekken met ZON gevoerd over hoe wij de veilingklok zouden willen gebruiken voor de verkoop van onze komkommers. Middels dit al bestaande platform verwachten wij meer klanten te kunnen bedienen en tegemoet te komen aan de wens van diverse klanten om een zo breed mogelijk productpakket op 1 plek te verkrijgen. Daarnaast zijn we benieuwd of deze manier van vermarkten ook aantoonbare toegevoegde waarde voor ons product gaat genereren.” aldus Arnoud van Stralen, Managing Director Kompany B.V.

 “ZON heeft geïnvesteerd in het nieuwste en meest moderne kloksysteem en wil haar klanten aan de klok bedienen met een zo compleet mogelijk assortiment,” vertelt Peter van Bree, voorzitter van Telersvereniging ZON. “Voor het groeiende aantal klanten wat hier dagelijks wordt bediend was ZON al langer op zoek naar structureel aanbod van komkommer,” aldus van Bree

Het seizoen rondom komkommer gaat begin februari a.s. van start. Vanaf dan ook verkrijgbaar in verschillende maatsorteringen en verpakkingen aan de klok.

_________________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie: 
U treft dit en alle andere berichten van ZON ook aan op www.royalzon.com. Voor vragen en meer informatie kunt u bellen met John Willems: +31625633053 of Arnoud van Stralen: +31615358844.